Blog

En iyi akıllı kilitler 2023 |Tom'un Rehberi

Sitemizdeki bağlantılar aracılığıyla satın aldığınızda ortaklık komisyonu kazanabiliriz.İşte nasıl çalışıyor?

Bunlar Ağustos, Schlage, Yale, Kwikset ve diğer markalarla yaptığımız testlere göre en iyi akıllı kilitlerdir Akıllı Düğme Kilidi

En iyi akıllı kilitler 2023 |Tom

Kısa liste 2. Genel olarak en iyisi 3. En iyi değer 4. Apple Watch sahipleri için en iyisi 5. En çok yönlü akıllı kilit 6. En iyi görünmez akıllı kilit 7. Parmak izi okuyucuyla en iyisi 8. Dikkate alınması gereken diğer akıllı kilitler Nelere bakmalı Nasıl yapmalıyız akıllı kilitleri test edin

Birisinin evinize girmesine izin vermeniz gerekiyorsa ancak kapıya gelemiyorsanız veya gelmek istemiyorsanız, en iyi akıllı kilitlerden biri gereklidir.Bunun nedeni, akıllı kilitleri akıllı telefonunuzdan kontrol edebilmeniz ve böylece ön kapınızı uzaktan kilitleyip açabilmenizdir.

Akıllı kilitlerin bir başka "anahtar" özelliği de başkalarına kapınızın sanal anahtarlarını verebilmenizdir, böylece birisinin gerçek anahtarlarınızın kopyalarını alması konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.Ve sanal bir anahtarla, ne zaman çalışacağına ilişkin bir program oluşturabilir ve her kullanıldığında bir uyarı alabilirsiniz.Yani, eğer bir köpeğinizi gezdiren veya bakıcınız varsa, onların yalnızca siz orada olmalarını istediğinizde içeri girebileceklerinden emin olabilirsiniz.

Bunlar akıllı kilitlerin faydalarından sadece birkaçıdır, ancak hepsi eşit yaratılmamıştır.Bu nedenle bir dizi modeli test ettik ve bunları kurulum kolaylığı, güvenlik özellikleri, diğer akıllı ev sistemleriyle uyumluluk ve daha fazlası açısından değerlendirdik.Sonuçta akıllı bir kilit, herhangi bir ev sahibinin kurulumu ve kullanımı için yeterince kolay olmalı ve nerede olurlarsa olsunlar kendilerini güvende hissetmelerini sağlayacak kadar güvenli olmalıdır.

Genel olarak iki tür akıllı kilit vardır: sürgü değiştirmeleri ve sürgü adaptörleri.İlki, tüm sürgüyü değiştirirken, ikincisi, sürgünün yalnızca evinizin içindeki kısmını değiştirmenizi gerektirir.Her ikisinin de avantaj ve dezavantajları var ve bunları "akıllı kilit alırken nelere dikkat etmeliyiz" bölümümüzde ele alıyoruz.

Bazı şirketler kaldıraçlı akıllı kilitler de sunuyor ancak sürgülerden daha az güvenli oldukları için bunlar yalnızca iç kapılarda kullanılmalıdır.

Yale, Assure Lock 2'nin iki yeni versiyonunu piyasaya sürdü: Yale Assure Lock 2 Touch, 20'ye kadar farklı parmak izini saklayabilen bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak.Anahtarlı veya anahtarsız dokunmatik ekran modeli olarak 199,99 ABD Doları (Yalnızca Bluetooth ve Apple HomeKit) ve 279,99 ABD Doları (Wi-Fi, Bluetooth ve Apple HomeKit) fiyatla mevcuttur.Yale Assure Lock 2 Plus, Apple ev anahtarlarını destekler; böylece kapınızın kilidini açmak için iPhone'unuza veya Apple Watch'unuza kilide dokunabilirsiniz.Anahtarsız dokunmatik ekran modeli olarak 209,99 ABD Doları (Yalnızca Bluetooth ve Apple HomeKit) ve 289,99 ABD Doları (Wi-Fi, Bluetooth ve Apple HomeKit) fiyatla mevcuttur.İncelememiz için takipte kalın.

Genel olarak en iyisi

En iyi seçimimizin kurulumu kolaydır, kapınızın orijinal anahtarlarını kullanmanıza olanak tanır ve kullanımı son derece kolaydır.Ayrıca, kapınıza girmek için size daha fazla seçenek sunacak uzak tuş takımı gibi aksesuarları da alabilirsiniz.

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

En iyi değeri

Bu model, August'un diğer kilidinden biraz daha hantaldır ve yerleşik Wi-Fi'den yoksundur, ancak bunun dışında kullanımı da aynı derecede basittir ve çok daha ucuzdur.Ancak uzaktan kontrol etmek için biraz daha fazla harcamanız gerekecek.

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

Apple Watch sahipleri için en iyisi

Apple Watch sahipleri için en iyisi

Elleriniz yiyecekle dolu mu?Endişeye gerek yok; kapınızın kilidini açmak için Apple Watch'unuzu Schlage Encode Plus'a dokundurmanız yeterli.(Ayrıca iPhone'unuzu kilide dokundurabilirsiniz).

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

Her şeyle çalışır

Bu zarif görünümlü kilit Alexa, Google Assistant ve Apple Home ile çalıştığından hemen hemen her akıllı eve sığar.Ve aynı zamanda Matter'ı da destekliyor.

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

Görünmez bir akıllı kilit

Görünmez bir akıllı kilit

Akıllı kilidinizin olduğunu kimsenin bilmesini istemiyorsanız Level Bolt tam size göre.Tamamen kapınızın içine sığar, gözlerden gizlenir.Ancak uzaktan kontrol etmek için akıllı bir ana merkeze ihtiyacınız olacak.

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

En iyi parmak izi okuyucusu

En iyi parmak izi okuyucusu

Kodu hatırlamanıza gerek yok;Bu akıllı kilit parmak izinizi kullanarak açılabilir.Diğer güvenlik özelliklerini de beğeniyoruz ancak Wi-Fi'nize bağlamak için bir adaptöre ihtiyacınız olacak.

Daha fazlasını aşağıda okuyun.

En iyi akıllı kilitler 2023 |Tom

Gömme Kilit Kasası Tom's Guide'a neden güvenebilirsiniz? Yazarlarımız ve editörlerimiz sizin için en iyi olanı bulmanıza yardımcı olmak amacıyla ürünleri, hizmetleri ve uygulamaları analiz edip incelemek için saatler harcıyor.Nasıl test ettiğimiz, analiz ettiğimiz ve derecelendirdiğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.